Skip to content

Interim data professionals

Den of Data helpt bedrijven die direct behoefte hebben aan versterking op het gebied van data. Dit doen wij door middel van het leveren van interim professionals. Onze consultants zijn in overleg in te huren voor langdurige opdrachten (minimaal 3 maanden, 32 uur in de week) tegen aantrekkelijke tarieven.

Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een:

  • BI Consultant
  • BI Developer
  • Data Engineer
  • Data Scientist
  • Data Analyst
  • Business Analyst

Dan bent u bij Den of Data aan het juiste adres.

Met een van onze professionals haalt u niet alleen iemand in huis die technisch vaardig is, maar ook iemand die communicatief vaardig is én over de nodige business kennis beschikt. Zo gaan onze professionals graag in gesprek met uw personeel om processen en informatiebehoefte beter te begrijpen. Ook wordt u wekelijks (desgewenst dagelijks) op de hoogte gehouden omtrent de voortgang van het project. Op die manier wordt u zoveel mogelijk ontzorgd.

Wilt u meer weten over de beschikbaarheid van onze professionals? Neem dan contact op met Sam Balkenende.

Beautiful dashboards with your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Den of Data helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Data Discovery

Vul het onderstaande formulier in om een Data Discovery aan te vragen.

    Nieuws

    Data heeft nog veel verborgen potentieel, samen kunnen we hier meer uit halen. Daarom delen we graag onze ervaringen, inzichten en updates hier. Zo unlocken we samen nog meer data potentieel en dat is 100% onze focus!