Skip to content

4 redenen waarom bedrijven Zebra BI gebruiken

Natuurlijk, Power BI is een extreem krachtige analysetool voor het verbinden, verzamelen en modelleren van gegevens uit eindeloze bronnen. Veel mensen kunnen het voor verschillende doeleinden gebruiken, van business intelligence tot analyse van de prestaties van hun favoriete voetbalclub. En dat komt omdat Microsoft het als een algemeen platform bouwt. Aan de andere kant heeft het Zebra BI-team de afgelopen twee decennia financiële rapporten en dashboards gemaakt. Onlangs hebben we een van de krachtigste visuals gebouwd die speciaal is ontwikkeld voor bedrijfsanalisten die met Power BI werken.

Waarom Zebra BI
#1 Zebra BI-visuals helpt je diepere inzichten te ontdekken

Omdat de standaard visualisatiemogelijkheden van Power BI vrij beperkt zijn, is het vaak moeilijk (en soms zelfs onmogelijk!) om complexe bedrijfsgegevens te visualiseren op een manier die eindgebruikers zouden begrijpen. Zebra BI-visuals zijn gebouwd om rapporten en dashboards begrijpelijk en bruikbaar te maken. Onze visuals laten niet alleen zien hoe iets goed of slecht is, maar ze vertellen je precies wat er aan de hand is. Dus als je echte inzichten hoopt te ontdekken, heb je Zebra BI-visuals nodig.

 

#2 Gebouwd voor snellere rapportage

Rapporten en dashboards maken in Power BI kost tijd. Soms duurt het uren, soms dagen of zelfs weken. Dit alles om een zeer complex model te bouwen dat onmogelijk te onderhouden is (een pluim voor alle mensen die rapporten bijhouden die andere mensen hebben gebouwd). Met Zebra BI-visuals kun je gemakkelijk 10x sneller zijn, omdat onze visuals automatisch veel bedrijfscategorieën berekenen, zoals jaar-op-jaar variantie in Plan of Forecast.

Voor een gebruiker betekent dit dat u een uiterst eenvoudig gegevensmodel kunt hebben en Zebra BI visual gaat dat niet alleen visualiseren, maar ook uw gegevens berekenen en visualiseren. Met onze visuals kunt u uw model daarom vereenvoudigen, de tijd die nodig is voor het maken van rapporten verkorten en rapporten op de lange termijn flexibeler en gemakkelijker te onderhouden maken.

 

#3 Uw rapporten en dashboards blijven altijd consistent

Zebra BI ondersteunt IBCS-rapportagestandaarden en aangepaste thema’s. We willen dat u zich concentreert op het interpreteren van uw gegevens, zich geen zorgen hoeft te maken over het uiterlijk van rapporten, terwijl u gekke dingen doet om het ontwerp in Power BI te corrigeren. Zelfs als uw bedrijf duizenden mensen in dienst heeft die met Power BI werken, kunt u er nu voor zorgen dat ongeacht wie het bouwt, elk rapport een consistent ontwerp heeft, waardoor het gemakkelijker te begrijpen is.

 

#4 Gebruikerservaring ontworpen voor bedrijfsanalisten

We bouwen al meer dan twee decennia financiële en verkoopdashboards, dus we begrijpen alle details erachter. Het is het enige waar we elke dag aan denken. Dus als het Power BI-team werkt aan het bouwen van een beter platform, dan ligt onze belangrijkste focus op datavisualisatie en miljoenen manieren om het beter te maken.

Zo heeft Power BI onlangs ‘visuele personalisatie’ geïntroduceerd waarmee u een visual kunt kiezen, maar niet per se de juiste! Aan de andere kant laat Zebra BI je precies zien welke visuals het beste passen bij jouw specifieke dataset. We kunnen doorgaan over functies zoals het reactievermogen van visuals, kolomsortering en vele andere, maar u begrijpt het punt: het is de gebruikerservaring die mensen zo blij maakt met Zebra BI-visuals.

Built on your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Datalon helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Nieuws

Data heeft nog veel verborgen potentieel, samen kunnen we hier meer uit halen. Daarom delen we graag onze ervaringen, inzichten en updates hier. Zo unlocken we samen nog meer data potentieel en dat is 100% onze focus!

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen