Skip to content

We deal in

BIG DATA.

You in?

Werken bij Den of Data

Den of Data is een thuisbasis voor Data & BI Professionals. Samen realiseren we data projecten en helpen we elkaar met persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
Data is hierbij het sleutelwoord.

Wat collega's zeggen

Sven

Data / BI Consultant
Den of Data is een snelgroeiend data bedrijf waar de werksfeer net zo belangrijk is als jouw data ambities.

Sander

Data / BI Consultant
Ik krijg veel vrijheid en tegelijk ook goede begeleiding. We werken met de nieuwste technieken en door klantdata slim te gebruiken dragen we direct bij aan een beter resultaat. Dat maakt mijn baan bij Den of Data de ideale plek om me door te ontwikkelen.

Data Potential program

Ben jij klaar om een sprint te trekken in jouw carrière op het gebied van data? Ben jij starter op de arbeidsmarkt of heb jij al enkele jaren ervaring in data engineering en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij bieden jou een programma waarin je in zes weken tijd wordt opgeleid om te starten als Microsoft Data Engineer. Na deze 6 weken ga je onder begeleiding aan het werk en ontwikkel je je binnen maximaal 18 maanden door naar zelfstandig (medior) data engineer / BI Consultant

Word onderdeel van Den of Data en ontwikkel jezelf op technisch, persoonlijk en consultancy vlak!

De wereld van business intelligence & data analytics verandert snel. Zo zien wij bij onze klanten een verschuiving van on-premise naar de cloud. Omdat deze markt hard groeit, breiden we ons team regelmatig uit. We geven hiermee ook jou de kans om jezelf te ontwikkelen richting deze verandering.

You in?

Word jij onze nieuwe collega? Bij Den of Data werk je in een prettige werkomgeving die je stimuleert om je te ontwikkelen en bij te leren.

Bekijk onze vacatures.

Stuur je CV op

Wil je bij ons komen werken? Vul dan het formulier in voor een open sollicitatie en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.


    Lukt het niet om bestanden te uploaden? Mail dan je gegevens naar info@denofdata.com, en in het onderwerp de vacature.

    Video afspelen
    Video afspelen
    Video afspelen