Skip to content

Diensten

De potentiële waarde van data is enorm, maar die waarde blijft vaak onbenut.

Den of Data ‘unlocked’ het data potentieel van haar klanten door een uitgebreid aanbod aan diensten en applicaties: 

 • Data Discovery
 • Den of Data platform (on premise, cloud of hybride variant)
 • Dashboards / Rapportages 
 • Procesoptimalisatie (Power Apps, Power Automate)
 • Training / Workshops
  • Data-gedreven werken
  • Power BI / Power Apps
 • Interim data professionals

Al deze diensten hebben maar een gedeeld doel: Het ´unlocken´ van jouw data potentieel! Je kunt op onze diensten pagina uitgebreider lezen over wat welke dienst precies inhoud. 

Data Discovery

Als organisatie heeft u grote hoeveelheden data beschikbaar. Met behulp van Excel of een andere vergelijkbare tool (zoals Power BI of Qlik Sense) heeft u diverse rapportages opgezet om deze data inzichtelijk te maken. Maar is dit dé manier die uw organisatie het meeste voordeel biedt? Oftewel: werkt u zo datagedreven mogelijk?

Den of Data platform

Data gedreven bedrijven hebben robuuste oplossingen nodig voor het beheren en analyseren van grote hoeveelheden gegevens in hun organisaties. Deze oplossingen moeten schaalbaar, betrouwbaar en veilig genoeg zijn voor gereguleerde industrieën, en ook flexibel genoeg om een breed scala aan gegevenstypen en gebruiksscenario's te ondersteunen.

Dashboards / Rapportages

Vandaag de dag wordt binnen elk bedrijf veel data gegenereerd. Den of Data helpt uw organisatie al deze data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken. Dit levert inzichten op die uw bedrijfsresultaat positief beïnvloeden, als u ook bereid bent naar deze inzichten te handelen. Uw beslissingen worden door data gedreven!

Procesoptimalisatie

Den of Data helpt organisaties in analyseren van de processen in uw organisatie. Vervolgens vertalen wij dit stap voor stap naar specifieke oplossingen om uw bedrijfsproces te digitaliseren en optimaliseren. Daarnaast hebben wij veel aandacht voor de impact op uw organisatie en de mensen.

Voorspelmodellen

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Donec ullamcorper nulla non metus auctor fringilla. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

Training / Workshops

Bij Den of Data delen we graag onze kennis. We vinden het belangrijk dat u als gebruiker optimaal gebruik maakt van uw Business Intelligence tools. Om snel met de software vertrouwd te raken, organiseren wij regelmatig BI trainingen. Bijvoorbeeld onze basistrainingen Power BI en Qlik Sense.

Interim data professionals

Den of Data helpt bedrijven die direct behoefte hebben aan versterking op het gebied van data. Dit doen wij door middel van het leveren van interim professionals. Onze consultants zijn in overleg in te huren voor langdurige opdrachten (minimaal 3 maanden, 32 uur in de week) tegen aantrekkelijke tarieven.

Onze aanpak

Wij hebben de ambitie om de bij de top van ons vakgebied te horen en deze kennis met de wereld te delen. Dit zie je terug in het in het constant investeren in het beter worden van onze mensen, het inzetten van de nieuwste technieken (waar dit bewezen voordeel oplevert) en de diverse activiteiten die ontplooien op het gebied van kennis delen.

Met een gedegen analyse van Data, Strategie en Mens, realiseren we samen met de organisatie het resultaat. We delen ons plan, zetten het team op en stemmen in korte iteraties af over concrete resultaten.

Wij hebben ruime ervaring in Prince 2 en Scrum/Agile om in iedere organisatie samen te werken en resultaat te boeken.

Om structureel waarde te blijven leveren is het doel om de kennis en kunde over te dragen en de organisatie zelfstandig verder te laten werken. Hiervoor geven wij training en workshops.

Vacatures

Den of Data is een thuisbasis voor Data & BI Professionals. Samen realiseren we data projecten en helpen we elkaar met persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
Data is hierbij het sleutelwoord.

Geen vacatures gevonden

Data Maturity scan

Met onze praktijk ervaring hebben we een data maturity model gemaakt om structureel waarde uit data te halen. Met 5 gedefinieerde fases en 10 meet punten is er duidelijk zicht op acties:

 • Strategie
 • Data
 • Mens

Investeer 7 minuten en doe zelf data maturity scan om te kijken waar de kansen liggen voor jouw organisatie.