Skip to content

Dashboards / Rapportages

Vandaag de dag wordt binnen elk bedrijf veel data gegenereerd. Den of Data helpt uw organisatie al deze data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken. Dit levert inzichten op die uw bedrijfsresultaat positief beïnvloeden, als u ook bereid bent naar deze inzichten te handelen. Uw beslissingen worden door data gedreven!

Den of Data ontwikkelt dashboards op basis van International Business Communications Standars (IBCS). Dit levert rapportages op die 46% sneller en 61% accurater geanalyseerd worden door gebruikers dan conventionele dashboards.

 

 

Dashboarding

Rapportages en dashboards zijn een cruciaal onderdeel bij het realiseren van organisatie potentieel middels data. Visualiseren van data biedt optimale ondersteuning voor data-driven decision making. Den of Data heeft alle tools in huis om kwalitatief hoogstaande rapportages op te leveren die aanzetten tot actie richting het behalen van uw bedrijfsdoelen. Wij bieden oplossingen voor weergave van eenvoudige KPI’s tot complexe informatie uit meerdere databronnen.

Vraag een demo aan en laat u overtuigen door onze efficiënte rapportages.

de kracht van datavisualisatie

Datavisualisatie is de manier waarop data en informatie tot leven worden gewekt. Iedereen kent de rijen met cijfers en feiten. Ongetwijfeld waardevol, maar voor slechts een handvol mensen te begrijpen. Den of Data helpt uw organisatie met het visualiseren van uw data in moderne en inzichtelijke dashboards, zodat u beslissingen onderbouwt met juiste en kwalitatief hoogstaande data.

Binnen uw BI omgeving besteden we daarom veel aandacht aan het helder presenteren van uw data aan eindgebruikers. Wij vertellen het verhaal van uw data in dashboards die we ontwerpen. Visualisatiekeuze, kleurgebruik, tekstgrootte en opbouw spelen daarin een belangrijke rol. We passen storytelling toe om van alle data een echt verhaal te maken. Een verhaal dat al uw medewerkers boeit en iedereen begrijpt. In één oogopslag.

BI tool: Microsoft Power BI .

Power BI is een oplossing van Microsoft die u helpt om inzichten te creëren in uw data. U kunt met honderden databronnen verbinding leggen om zo complete en visuele analyses uit te voeren. Bouw gave dashboards en deel deze met collega’s binnen uw organisatie, op uw website of op mobiele apparaten.

Een visualisatie zegt meer dan duizend bits en bytes. Power BI is de oplossing bij uitstek om data aantrekkelijk en interactief te presenteren. Het is niet voor niets al jarenlang de meest populaire oplossing voor centraal beheerde rapportages en self-service BI.

Iedereen binnen uw organisatie kan gepersonaliseerde dashboards bouwen zonder dat u controle over uw data verliest. Met de ingebouwde veiligheidsmaatregelen die u van Microsoft gewend bent.

De voordelen van Power BI:

 • Data inzichten creëren vanuit al jouw databronnen;
 • Veilig delen van rapportages met collega’s;
 • Vanaf iedere apparaat data analyses bekijken;
 • Binnen één en dezelfde Office 365 omgeving werken;
 • Onderdeel van Power Platform.

Beautiful dashboards with your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Den of Data helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Data Discovery

Vul het onderstaande formulier in om een Data Discovery aan te vragen.

  Video afspelen
  Video afspelen
  Video afspelen