Skip to content

Den of Data platform

Data gedreven bedrijven hebben robuuste oplossingen nodig voor het beheren en analyseren van grote hoeveelheden gegevens in hun organisaties. Deze oplossingen moeten schaalbaar, betrouwbaar en veilig genoeg zijn voor gereguleerde industrieën, en ook flexibel genoeg om een ​​breed scala aan gegevenstypen en gebruiksscenario’s te ondersteunen. De vereisten gaan veel verder dan de mogelijkheden van een traditionele database. Dat is waar het datawarehouse of het datalake om de hoek komt kijken.

Den of Data platform

Bij Den of Data doen we meer dan dashboards maken die jouw bedrijfswerk optimaliseren. Wij zijn experts in de nieuwe industriële revolutie in informatiewetenschappen, intelligentie en data. Leg daarom een goed fundament voor AI, Dashboarding en Robotics met het Den of Data Platform. Veilig, schaalbaar, robuust en klaar voor de toekomst.

Wij leggen een fundament met een test- en productieomgeving, flexibel aan uw eisen. Met ons Den of Data platform maken we de data met dashboards overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat uw bedrijf kan genieten van de nieuwe technologieën die tegenwoordig beschikbaar zijn.

Met onze tools maken we data dashboards overdraagbaar, veilig en snel up to date. En we zorgen ervoor dat het naadloos aansluit op apps voor procesautomatisering, AI en programmeersoftware. Op deze manier zijn onze dashboards voor elk bedrijf aan te passen naar hun eigen systemen.

Met een bedrijfskundige overtuiging en de beste technische oplossing realiseren we meer waarde uit data. Het uiteindelijke doel: continu verbeteren.

voordelen datawarehouse

Een datawarehouse maakt de inzet en inrichting van Business Intelligence (BI) binnen uw organisatie een stuk eenvoudiger. Het datawarehouse verzamelt, valideert en combineert data afkomstig uit diverse operationele systemen binnen én buiten uw organisatie. Het is tevens de plek waar kritisch naar de kwaliteit van de data wordt gekeken en waar data wordt gemodelleerd zodat deze direct is te analyseren door de eindgebruiker. Het is uw fundament voor een betrouwbaar Business Intelligence proces. En daarmee het startpunt om data gedreven te werken.

De voordelen van een datawarehouse:

 • Breng alle data in uw organisatie onder in één systeem;
 • Combineer data uit meerdere systemen om tot nieuwe inzichten te komen;
 • Verbeter de kwaliteit en consistentie van uw data;
 • Eén bron van waarheid: ieder persoon gebruikt dezelfde definitie voor dezelfde KPI;
 • Beveilig uw data en bepaal per persoon wie welke data mag inzien;
 • Historische data: bekijk data uit het verleden ook wanneer dit niet in uw bronsystemen wordt vastgelegd;
 • Ontlast uw operationele systemen

De Business Intelligence tool .

De BI tool haalt informatie uit het datawarehouse en kan deze snel omzetten in heldere rapportages en dashboards. Met één koppeling naar het datawarehouse heeft u direct inzicht in al uw data. Bijkomende voordelen zijn de veiligheid (u bepaald wie wat mag inzien), de snelheid van analyseren en iedereen in uw organisatie kijkt op dezelfde manier naar data.

Om onze datawarehouses op te bouwen maken we gebruik van de complete Microsoft BI Stack en desgewenst Qlik of Tableau als rapportagetool. Dit kunnen we zowel on premise als in de cloud.

Onze consultants zijn gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van datawarehouses. Daarnaast kunnen ze u ondersteunen bij data migraties. Wij nemen u als organisatie mee in uw in het managen van uw data en kunnen u precies vertellen hoe uw ideale datawarehouse eruit komt te zien.

Beautiful dashboards with your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Den of Data helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Data Discovery

Vul het onderstaande formulier in om een Data Discovery aan te vragen.

  Video afspelen
  Video afspelen
  Video afspelen