Skip to content

Over ons

De kracht van data

Wij zijn Den of Data, een toegewijd team van ervaren data professionals die de waarde van gegevens willen ontsluiten voor organisaties en professionals. Met onze expertise in dataverwerking, -analyse en -visualisatie streven we ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die uw datamogelijkheden maximaliseren, rekening houdend met de unieke uitdagingen van uw bedrijf.

Met onze 19 top collega’s helpen we bedrijven vertrouwd, deskundig en doortastend om van data-ambities werkelijkheid te maken. Onze expertise ligt in het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen met behulp van data. Dit resulteert direct in verbeterde bedrijfsresultaten en meer werkplezier voor uw personeel, terwijl uw bedrijf competitief blijft voor de toekomst.

Onze ambitie is om toonaangevend te zijn in ons vakgebied en deze kennis wereldkundig te maken door voortdurend te investeren in de ontwikkeling van ons team, het toepassen van de nieuwste effectieve technologieën, en het delen van kennis via verschillende activiteiten. 

Unlock your data potential

Data Potential program

Ben jij klaar om een sprint te trekken in jouw carrière op het gebied van data? Ben jij starter op de arbeidsmarkt of heb jij al enkele jaren ervaring in data engineering en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij bieden jou een programma waarin je in zes weken tijd wordt opgeleid om te starten als Microsoft Data Engineer. Na deze 6 weken ga je onder begeleiding aan het werk en ontwikkel je je binnen maximaal 18 maanden door naar zelfstandig (medior) data engineer / BI Consultant

Word onderdeel van Den of Data en ontwikkel jezelf op technisch, persoonlijk en consultancy vlak!

De wereld van business intelligence & data analytics verandert snel. Zo zien wij bij onze klanten een verschuiving van on-premise naar de cloud. Omdat deze markt hard groeit, breiden we ons team regelmatig uit. We geven hiermee ook jou de kans om jezelf te ontwikkelen richting deze verandering.

Werken bij

Met de nieuwste Data & BI technieken, leggen we complexe puzzels om waarde uit data te halen.

Wij zijn meesters van de Microsoft stack en hebben hier top producten voor klaar staan in Azure, SQL, Power BI en Python.

Wij brengen Strategie, Data en Mens bij elkaar, hierdoor ontstaat een systeem van waarde creatie.

Doordat we voorop lopen in de markt hebben we de gaafste projecten op het gebied van Data Engineering, Data Science en Data Analytics. Wij zijn volledig verantwoordelijk van data strategie en techniek tot en met ontwikkeling en data waarde realisatie.

Het Den of Data team is het fundament wat dit mogelijk maakt!

Geen vacatures gevonden

Salaris check

Wil jij jouw potentiele waarde weten? Vul onze Salaris Checker in in 2 minuten en ontvang direct een salaris advies. Gezien onze liefde voor data, delen we ook een meer diepgaand rapport met inzicht de verschillen per business, regio en niveau.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen