Skip to content

Over ons

De kracht van data

Wij zijn Den of Data, een club ervaren data professionals die nog te veel waarde onbenut zien.

Zowel bij organisaties als bij professionals. Door de inzet van data weten wij dit potentieel te unlocken.

Wij helpen op een vertrouwde, deskundige en doortastende manier om data-ambities waar te maken voor organisatie en professionals. Door bedrijven met behulp van data direct en eenduidig inzicht te geven in wat er daadwerkelijk gebeurd binnen het bedrijf en op basis daarvan bedrijfsprocessen te optimaliseren en te automatiseren dragen wij bij aan direct een beter bedrijfsresultaat, meer werkplezier voor uw personeel en een bedrijf dat er klaar voor is om ook in de toekomst concurrerend te blijven.

Wij hebben de ambitie om de bij de top van ons vakgebied te horen en deze kennis met de wereld te delen. Dit zie je terug in het in het constant investeren in het beter worden van onze mensen, het inzetten van de nieuwste technieken (waar dit bewezen voordeel oplevert) en de diverse activiteiten die ontplooien op het gebied van kennis delen.

Unlock your data potential!

Ons team

Wij leiden onze eigen collega’s op om middels theorie en praktijk hun potentieel boven te brengen. Zo hebben we een potential program voor starters en een meerjarig ontwikkeltraject om door te groeien to Senior. Hier behaal je inhoudelijk certificaten (Azure, SQL, Power BI, RPA, Python) en ook business opleiding in Agile/Scrum, Lean en klant specifieke kennis.

Douwe

Head of Operations

Pieter

Head of Solutions

Sam

Head of Clients

Daan

Marketing Specialist

Sven

Data / BI Consultant

Etienne

Data / BI Consultant

Sander

Data / BI Consultant

Data Potential program

Ben jij klaar om een sprint te trekken in jouw carrière op het gebied van data? Ben jij starter op de arbeidsmarkt of heb jij al enkele jaren ervaring in data engineering en wil jij je graag verder ontwikkelen? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij bieden jou een programma waarin je in zes weken tijd wordt opgeleid om te starten als Microsoft Data Engineer. Na deze 6 weken ga je onder begeleiding aan het werk en ontwikkel je je binnen maximaal 18 maanden door naar zelfstandig (medior) data engineer / BI Consultant

Word onderdeel van Den of Data en ontwikkel jezelf op technisch, persoonlijk en consultancy vlak!

De wereld van business intelligence & data analytics verandert snel. Zo zien wij bij onze klanten een verschuiving van on-premise naar de cloud. Omdat deze markt hard groeit, breiden we ons team regelmatig uit. We geven hiermee ook jou de kans om jezelf te ontwikkelen richting deze verandering.

Vacatures

Den of Data is een thuisbasis voor Data & BI Professionals. Samen realiseren we data projecten en helpen we elkaar met persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
Data is hierbij het sleutelwoord.

Geen vacatures gevonden

Salaris check

Wil jij jouw potentiele waarde weten? Vul onze Salaris Checker in in 2 minuten en ontvang direct een salaris advies. Gezien onze liefde voor data, delen we ook een meer diepgaand rapport met inzicht de verschillen per business, regio en niveau.