Skip to content

Partners

Den of Data helpt bedrijven in het optimaliseren van hun data en bedrijfsprocessen. Dit doet Den of Data door het leveren van ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in business intelligence, data warehousing en procesoptimalisatie.

Data is leidend in onze aanpak. Wij geloven namelijk in de kracht van Data Driven Decision Making. En daar ligt voor veel organisaties een grote uitdaging. Den of Data helpt bedrijven  en afdelingen om zich deze werkwijze eigen te maken en ondersteunt bedrijven om data geautomatiseerd inzichtelijk te krijgen.

Maak kennis met onze partners .

Kerridge Commercial Systems:

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

Met meer dan 40 jaar ervaring heeft Kerridge Commercial Systems een toonaangevende branchekennis en expertise van bedrijfsprocessen opgebouwd voor o.a. bouw- en sanitair handelaren en distributeurs van elektrische, industriële en auto-onderdelen. Wij ontwikkelen onze oplossingen door middel van een lange en nauwe samenwerking met onze klanten om de meest complexe processen op een simpele en effectieve manier te integreren. Op deze wijze komen de unieke bedrijfsprocessen en andere specifieke kenmerken het best tot hun recht.

Zij bieden met onze ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Microsoft:

Microsoft levert als marktleider software aan bijna elke organisatie. Ze levert business softwareoplossing zoals Dynamics CRM, NAV en AX. Op het gebied van Business Intelligence blijft hun portefeuille groeien.

Den of Data is Microsoft Partner Data Analytics en werkt met de databases, Analysis en Integration Services, Reporting Services en Power BI tools. Naast dienstverlening kunnen we de omgeving in beheer nemen met onze support organisatie.

Qlik:

Den of Data is een Qlik Solution Provider en daarmee partner van Qlik, de leverancier van o.a. QlikView en Qlik Sense software. Deze state-of-the-art BI software is bij vele klanten populair. Onze gecertificeerde QlikView en Qlik Sense consultants bouwen in no-time de gevraagde dashboards.

TimeChimp:

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros.

Built on your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Den of Data helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Vacatures

Den of Data is een thuisbasis voor Data & BI Professionals. Samen realiseren we data projecten en helpen we elkaar met persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
Data is hierbij het sleutelwoord.

Geen vacatures gevonden