Skip to content

Partners

Bij Den of Data doen we meer dan dashboards maken die jouw bedrijfswerk optimaliseren. Wij zijn experts in de nieuwe industriële revolutie in informatiewetenschappen, intelligentie en data. Leg daarom een goed fundament voor AI, Dashboarding en Robotics met het Den of Data Platform. Veilig, schaalbaar, robuust en klaar voor de toekomst. 

Met ons Den of Data platform maken we de data met dashboards overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, zodat uw bedrijf kan genieten van de nieuwe technologieën die tegenwoordig beschikbaar zijn. Met een bedrijfskundige overtuiging en de beste technische oplossing realiseren we meer waarde uit data. Het uiteindelijke doel: continu verbeteren.

Den of Data werkt daarin ook samen met diverse partners op het gebied van ERP, Finance en CRM oplossingen. 

Zie onderstaand een overzicht van onze partners:

Op het gebied van het waarde creëren met data werken we nauw samen en Den of Data is als partner op het gebied van data & BI nauw betrokken bij het leveren van een totaaloplossing vanuit het Microsoft platform. De ERP oplossing word

Maak kennis met onze partners .

Prodware:

Prodware is een internationale speler met lokale aanwezigheid op de Nederlandse markt. Met ruim 1.270 medewerkers in 13 landen bedient Prodware maar liefst 19.000 klanten, lokaal én internationaal. Zodoende kan Prodware haar klanten overal van dienst zijn met de juiste kennis en ervaring in de lokale markt.

Prodware is een organisatie die zich vol passie inzet voor elke klant. Ze helpen van begin tot eind bij het digitale transformatieproces. Denk aan advies op maat, volledige ontzorging door Managed Services en ontwikkeling van specifieke bedrijfsoplossingen, gebaseerd op Microsoft-technologie. Zo stellen ze hun klanten in staat waarde te creëren voor hun klanten. 

Den of Data is de BI partner in de Benelux voor Prodware als verlengstuk op de ERP oplossing Microsoft Dynamics Business Central.

Kerridge Commercial Systems:

Kerridge Commercial Systems biedt geavanceerde, volledig geïntegreerde bedrijfsoplossingen aan groothandels, distributeurs, verhuurbedrijven, projectgestuurde bedrijven en installateurs.

Zij bieden met hun ERP software moderne en flexibele oplossingen die inspelen op de behoeften van handel, distributie, verhuur en installatie. Onze oplossingen zijn schaalbaar en geschikt voor kleine organisaties tot internationale bedrijven met meerdere vestigingen.

Den of Data is de Data & BI partner van Kerridge Commercial Systems in de Benelux. Den of Data ondersteunt de huidige en toekomstige klanten bij de data vraagstukken die er zijn rondom hun Data & BI software en de verschillende KCS producten in de Benelux.

Steens & Partners:

Al 25 jaar lang ondersteunt Steens & Partners CFO’s, FD’s en senior finance management met het bereiken van hun organisatiedoelstellingen. Wij richten ons op het implementeren van strategieën en het creëren van een toekomstbestendige financiële organisatie van topklasse. 

Den of Data ondersteunt Steens & Partners indien er data & BI vraagstukken voorbij komen op het gebied van het bereiken van hun organisatiedoelstellingen.

Dtnext:

Dtnext, full serviceprovider, is een start-up met veel senior expertise en gevestigd in Aalsmeer. Als strategische partner bieden wij full service totaaloplossingen vanuit het Microsoft platform. Zij helpen om IT in te zetten in lijn met jouw strategie om de bedrijfsdoelstellingen te behalen door de mix van innovatie, producten en de inzet van onze mensen. 

Den of Data is als partner op het gebied van data & BI nauw betrokken bij het leveren van deze totaaloplossing vanuit het Microsoft platform.

Microsoft:

Microsoft levert als marktleider software aan bijna elke organisatie. Ze levert business softwareoplossing zoals Dynamics CRM, NAV en AX. Op het gebied van Business Intelligence blijft hun portefeuille groeien.

Den of Data is Microsoft Partner Data Analytics en werkt met de databases, Analysis en Integration Services, Reporting Services en Power BI tools. Naast dienstverlening kunnen we de omgeving in beheer nemen met onze support organisatie.

Qlik:

Den of Data is een Qlik Solution Provider en daarmee partner van Qlik, de leverancier van o.a. QlikView en Qlik Sense software. Deze state-of-the-art BI software is bij vele klanten populair. Onze gecertificeerde QlikView en Qlik Sense consultants bouwen in no-time de gevraagde dashboards.

Built on your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Den of Data helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen