Skip to content

KCS sluit BI-partnership met Den of Data

Kerridge Commercial Systems, uw ERP leverancier voor de groothandel, verhuur en projectgestuurde bedrijven, en Den of Data hebben een samenwerking met elkaar gesloten voor de levering van diensten op het gebied van Business Intelligence (BI)

Hiermee wil Kerridge Commercial Systems de vervolgstap zetten in hun data en BI strategie en meer focus creëren op de ERP oplossingen. Dankzij de nieuwe samenwerking met Den of Data kunnen de klanten al hun vragen op het gebied van data, processen en BI software kwijt bij een specialist in data gedreven werken. Voor meer informatie kan u terecht op de website van Den of Data.

Den of Data zal, gezien hun kennis, onze huidige en toekomstige klanten ondersteunen bij de data vraagstukken die er zijn rondom hun BI software en de verschillende KCS producten in de Benelux zoals bijvoorbeeld K8, inspHire, Wholesale, Dimasys, AGP en aanverwante databronnen.

 

Built on your data

Vandaag de dag wordt er binnen elk bedrijf ontzettend veel data gegenereerd. Datalon helpt u als organisatie door uw data grondig te analyseren en inzichtelijk te maken waar en welke processen er geoptimaliseerd kunnen worden.

Nieuws

Data heeft nog veel verborgen potentieel, samen kunnen we hier meer uit halen. Daarom delen we graag onze ervaringen, inzichten en updates hier. Zo unlocken we samen nog meer data potentieel en dat is 100% onze focus!

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen